Sign In

Sikkerhed

Flemming Rasmussen

​EFIF har et ønske om at være i front, hvad angår sikkerheden for vores medlemsinstitutioner. En del af denne sikker­hed består også i, at vi kun i generelle vendinger omtaler vores sikkerhedsforanstaltninger offentligt. Dette gælder også passwordsikkerhed, men vi ønsker at gøre en ekstra indsats for at højne bevidstheden om brug og skift af password.

Dette skyldes, at flere organisationer og systemer end nogensinde bliver udsat for hackingangreb og forvanskning af data med store ressourcemæssige og økonomiske konsekvenser til følge. 

At sikre vores passwords er en stor hjælp for at undgå, at uvedkommende får adgang til vores data og systemer. 

Hvis du har mistanke om, at dit password er blevet opsnappet, bør du omgående skifte det.

Har du spørgsmål/kommentarer til sikkerhed er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelseskonsulent Flemming Rasmussen - fr@efif.dk​ - mobil​ 2060 1942.

Et godt password er mere end otte tegn langt. Det indeholder både store og små bogstaver, tal og eventuelt andre typer tegn. Det er ikke et ord, man kan finde i en ordbog eller på nettet. Brug forskellige passwords til forskellige tjenester. Nogle systemer tillader såkaldte passphrases, der er længere kombinationer af ord.​​

Kontaktoplysninger

EFIF
Sønderhøj 9
DK-8260 Viby J
info@efif.dk
Telefon: 8936 3220
Åbningstid: Mandag - fredag kl. 07.30-15.30

Søg