Sign In

EFIF

Infrastruktur

Redundante, fiberoptiske linjer forbinder medlemsinstitutionerne. Det sikrer høj tilgængelighed til såvel EFIFs driftscenter som Internettet.

Sikkerhed

EFIF har et ønske om at være i front, hvad angår sikkerheden for vores medlemsinstitutioner.

Support

EFIF tilbyder medlemsskolerne en it-strategisk sparring, der kan sikre, at den enkelte skole er ajour med udviklingen inden for it-området.

​​​​​​​EFIF er et it-driftsfællesskab med ​over 20​​ uddannelsesinstitutioner fordelt ud over hele landet. Vi gør alt for at sikre problemfri it for over 100.000 brugere gennem fullservice-løsninger. Vi tænker på det hele. Og sørger for det hele – fra stabile og hurtige internetforbindelser, antivirus og administration til backup og restore, it-indkøb og strategi m.m. 

EFIF er opbygget med henblik på at tilbyde skolerne en så målrettet og fleksibel løsning som muligt. Vi tilbyder i den sammenhæng en grundpakke, administrativ supportpakke samt forskellige tilkøbsydelser.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om, hvilke produkter, vi tilbyder til institutioner, som søger efter et administrativt fællesskab inden for it området.​​

René van Laer, forhenv. direktør, U/NORD

”Vi har været med lige fra starten af EFIF og kan stadig ikke forestille os noget andet – eller bedre fællesskab. Med EFIF er vi altid sikret høj it-ekspertise og stor driftssikkerhed. Vi skal som skole ikke spekulere på noget og er heller ikke på samme måde sårbare overfor akutte problemer. Samtidig er vi flere om at dele udgifterne. Det betyder, at vi kan drive vores it til en særdeles fornuftig pris. Og det bliver kun bedre, jo flere vi er.”

Erling Bräuner, økonomichef, College360

”Vi kom med i EFIF i 2013. Der var sket en rivende udvikling på it-området, og som offentlig virksomhed fik vi flere og flere administrative it-systemer, vi skulle forholde os til i det daglige arbejde, EASY, Navision. Derfor gik vi med overvejelser om et it-driftsfællesskab. Vi ville gerne have højere it-sikkerhed og god sparring, samt et veludbygget, kollegialt netværk af eksperter at trække på. Det fik vi altsammen, da vi kom med i EFIF i 2013. Driften blev kort sagt både bedre og billigere. Det, der gjorde udslaget for, at det blev netop EFIF’s fællesskab, vi gik ind i, var bla., at det skulle være en samarbejdspartner, der havde kendskab til uddannelsesområdet, og de krav, vi er underlagt, som offentlig virksomhed. Da vi skulle vælge, kunne vi godt lide det set-up, der var. Dem, der yder den direkte support, sidder jo ude hos brugerne. Det gjorde, at vi kunne beholde vore egne medarbejdere. Det er også en fordel, at vi ikke forpligter os til at bruge nogle bestemte programmer. Som teknisk skole er vi nok mere programtunge, end mange andre skoler. Her er det en stor fordel, at vi kan trække på EFIF’s it-kompetencer. Jeg priser mig lykkelig for, at vi tog beslutningen dengang, ellers skulle vi have købt os til specialister på flere forskellige niveauer; det havde vi aldrig kunnet betale os fra. ”

Medlemsinstitutioner

EFIF består i dag af over 20 medlemsinstitutioner fordelt ud over hele landet. Klik nedenfor for større kort.

Medlemsinstitutioner - geografisk fordeling

Kontaktoplysninger

EFIF
Sønderhøj 9
DK-8260 Viby J
info@efif.dk
Telefon: 8936 3220
Åbningstid: Mandag - fredag kl. 07.30-15.30

Søg